Malaga vlog | Geen auto | Regen in Al Hambra | Photo shoot

Vanuit het vliegtuig doemt er een grote stad op met veel lichtjes. Het is al avond als we aankomen en enthousiast stappen we uit. Het is onze eerste vliegreis samen en alleen met z’n tweeën. Hoewel het niet makkelijk is om een kindje 'achter te laten', vind ik het heel belangrijk om ook samen als stel wat te doen. Zeker als je nog niet zo lang bij elkaar bent. Het weer is wat warmer dan in Nederland maar nog niet heel zomers. Voor de trip hadden we een auto gereserveerd, helaas hadden we al gelijk de 1e teleurstelling. Na lang wachten hadden we niet de goede creditcard bij ons en kregen we de auto niet mee.

We besloten om een taxi te pakken en naar het huisje te gaan waarin we zouden verblijven. Een beetje teleurgesteld, maar we besloten om positief te blijven. Dit gaat niet onze trip verpesten.

We hebben veel van de stad gezien. Mocht je voor het eerst gaan dan raad ik je aan om Alcazaba te bezoeken, Gibralfaro, Teatro Romano, Picasso een bezoekje te brengen & natuurlijk Al Hambra in Granada. Boek je ticket voor al Hambra ruim van tevoren anders moet je, net als wij, veel meer betalen voor een ticket.

Het weer was super wisselend. Zo hadden we tijdens ons bezoek aan Alcazaba & Gibralfaro prachtig warm weer en had ik veel te warm aan. Maar helaas was het op zondag in Al Hambra enorm aan het regenen. En wat baalde ik zeg. En op maandag hadden we nog genoeg zon en heb ik een geweldige fotoshoot gehad met Beleef Malaga. Bezoek hun site over alle hotspots van Malaga.

Kijk je voor de rest mee naar de video?

P.S. wil jij meer leren over fotografie? Ik heb een GRATIS e-book gemaakt die jij kan downloaden. Zo kan je zelf snel aan de slag. Want fotograferen is uiteindelijk heel veel doen.

Volg je me al op Instagram?

Much love, Ibtissam


2019 miss smile photography | intimate weddings | destinations weddings | shoots | den haag| netherlands|

contact | kvk 64039706 | privacy policy