Book Review | The universe has your back

De titel van het boek trok mij enorm aan, maar toch duurde het even voordat ik het kocht. Ik was bang dat het te zweverig zou zijn. Hoewel ik spiritueel ben, ben ik ook heel praktisch en gewoon van het ‘doen’. Niet te veel praten, maar lekker dingen maken en afstrepen op mijn to-do-lijst. Maar hoewel het boek heel spiritueel is, is het ook praktisch en zitten er heel veel lessen in.

Hoe zou jij je leven leiden als je vanuit liefde, joy komt en niet vanuit angst? En hoe zou jij je leven leiden als je het gevoel hebt dat je echt geleid wordt? Ik vertel je meer hierover in de video.

P.S. wil jij meer leren over fotografie? Ik heb een GRATIS e-book gemaakt die jij kan downloaden. Zo kan je zelf snel aan de slag. Want fotograferen is uiteindelijk heel veel doen.

Volg je me al op Instagram?

Much love,

Ibtissam


2019 miss smile photography | intimate weddings | destinations weddings | shoots | den haag| netherlands|

contact | kvk 64039706 | privacy policy