Manual mode simpel uitgelegd - Deel 1 ISO

July 26, 2019

 

Ik weet het, fotograferen in manual mode kan best eng en spannend zijn. Er kan zo veel misgaan en dan is het ook nog iets wat niet iedereen kan. Of toch wel? Ik geloof dat je alles kan leren wat je wilt, maar dat je wel het moet doen. Zeker bij fotografie, is het veel oefenen. In deze korte 1e video leg ik je uit wat ISO inhoudt.

 

 

 

 

​​

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook heb ik een gratis fotografie e-book gemaakt die je kan downloaden via de website. En komt er een online academy aan mét een fotografiecursus!!! Download het GRATIS e-book via de link in de bio.

 

En volg je mij al op Instagram?

 

Keep on smiling, Ibtissam

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

2019 miss smile photography | intimate weddings | destinations weddings | shoots | den haag| netherlands|

contact | kvk 64039706 | privacy policy